Fredagens mys och fys

Hej pĂ„ er 💕
 
Fy vad jag Àr trött just nu. Klockan har passerat halv elva, och jag brukar pftast vara vaken över tolvslaget (inte bra!) Men ikvÀll höll jag nÀstan pÄ stt somna sittandes pÄ en köksstol. 
 
Idag Àr det bara jag och Jasmine som Àr friska hÀr i familjen. Micke har ocksÄ fÄtt ont i halsen. Men bÄda smÄttingarna mÄr mycket bÀttre. Vilda fÄr fortfarande hostattacker ibland, men inte lika hemska som hÀromdagen. Sam Àr nÀstan bata snorig, annars bra. 
 
Jag bestĂ€mde mig i alla fall igĂ„r kvĂ€ll/inatt att om jag och Jasmine var friska idag sĂ„ skulle vi Ă„ka och bada. Öppna förskolan var dĂ€r, och ni vet - jag brukar ju passa pĂ„ att gĂ„ dit nĂ€r det Ă€r gratis 😉
Vi Äkte ivÀg, och eftersom inte smÄttingarna var med sÄ hade vi annan packning. (Jag brukar packa ner alla vÄra badsaker i badvÀskan direkt frÄn torkskÄpet, sÄ det Àr klart till nÀsta gÄng). NÀr vi var nÀstan framme satt jag och funderade pÄ att "vi har ju med oss badlakan, det Àr viktigast". Sen kom jag pÄ att min baddrÀkt var kvar hemma. PanikvÀnde och tÀnkte hÀmta den, men kÀnde att det hinner vi aldrig. VÀnde igen. 
Det blev att köpa ny baddrĂ€kt pĂ„ plats. Jag som behöver en ny bikini, inte en till baddrĂ€kt. Men den var fin i alla fall. Jag och Jasmine ska ju Ă„ka utomlands med mina förĂ€ldrar i maj. PĂ„ solsemester vill jag gĂ€rna ha bikini, inte baddrĂ€kt. Skit samma om mina kurvor slĂ€nger omkring bĂ„de hit och dit, bara jag fĂ„r samma fĂ€rg pĂ„ magen som resten av kroppen. 😂
 
Hur som helst - vi hade supermysigt! Jag har sÄ svÄrt för att "bara vara". Jag har oftast mÄnga saker pÄ gÄng samtidigt. Men idag satt vi stilla i bastun en lÄng stund efter att vi badat klart, det gÀller ÀndÄ att passa pÄ. Trots att jag vill hinna med sÄ mycket som möjligt sÄ försöker jag tÀnka pÄ att "livet Àr ingen tÀvling man ska skynda sig igenom".. 
 
Vi hann hem en stund, och sen hade Jasmine barnyoga. Under tiden passade jag pÄ att kötta mig igenom dagens mil pÄ cross traineen, och minibandsutmaningen. 
 
Nu Ă€r det sĂ€ngen som gĂ€ller! Natti ❀