I mål!

Hallå på er! 🖤

I söndags gick jag i mål på sista momentet på min Icaklassiker, nämligen Vasaloppet - 9 mil skidor/crosstrainer/stakmaskin/stavgång. Jag jag kört lite skidor, men mest crosstrainer. Det har oftast blivit så sent när jag kunnat ta mig iväg att träna, och då törs jag inte riktigt köra på skidspåret. Jag har ju ungefär ingen taktik alls, och det tar sååå lång tid för mig. Men nu hoppas jag att jag ska ta mig ut i skidspåret mer när jag inte har någon tidspress/sträcka att ta mig. 
Jag är så stolt över att jag faktiskt klarat av alla moment, och skidåkningen var jag mest nervös över. Jag är i mååååål! Så skönt. Sista passet blev 1,5 mil på crosstrainern. Jag hade rejäl träningsvärk redan innan, och som ni vet brukar mina fötter domna bort när jag kör crosstrainer. Efter 70 minuter märkte jag att fötterna blev bättre om jag lutade mig mer bakåt. Men det blev så tungt och ont i resten av kroppen. 
Jag trodde att det skulle ta närmare två timmar för dessa 1,5 milen, men det gick så bra, så efter en timme, 24 minuter och 28 sekunder var jag färdig!