Jag har fått jobb!

Halli hallå! 

Jag har haft ett par riktigt bra dagar. 
I några månader har jag sökt jobb på några olika ställen. Det har låtit bra, men sen här jag inte hört något mer från någon. Till slut var det en av mina före detta chefer som tipsade om ett annat ställe (ett korttidsboende) och den chefen hörde av sig till mig kort därefter. I torsdags förra veckan var jag där på arbetsintervju och idag skrev jag på anställningsavtal på 100% till och med april 2019. Det känns så bra! Jag kommer antagligen få tills vidare i höst (hoppas jag). 

Dessutom, igår ringde det från ett annat ställe (personlig assistent) som jag sökte för några månader sedan. Det trodde jag var tillsatt, men icke. Där kommer jag i alla fall hoppa in som vikarie när jag kan och vill, och mitt intro där börjar redan på söndag. 

Ja, det blir mycket jobb, men vi måste spara ihop till en gård. Som vi har det nu är det för trångt. Hela hallen är full med barnvagnar, vi får bara plats med litet köksbord, Sam sover fortfarande i vårt sovrum och eftersom det blir så trångt drar han ner allt han når från sin säng. Jag gillar inte heller att det är så mycket insyn. Man ser rakt igenom vår lägenhet, in genom köksfönstret och ut genom vardagsfönstret. Jag känner mig ständigt bevakad.. 

Och så vill jag såklart ha hästar. 

Punkt, slut, tack och godnatt 😃

Förresten! Igår fick vi hem en cykelvagn. Gissa vilka som klättrade i hela tiden och inte ville kliva ur? 
#1 - - Ancha:

Grattis 😍😍😍

Svar: Tack 😘💕
Ereeka