2019!

Hej på er ❤
 
Jag har saknat bloggen så mycket, men samtidigt har jag inte haft ro nog att skriva ihop ett enda inlägg. Några av er följer säkert min Instagram @ereeka.se och jag vet att det är några som klickar sig in här på bloggenndagligen, trots att den inte blivit uppdaterad på månader. Det är så rörande att se att ni inte gett upp hoppet om mig som bloggare 💓
 
Jag ska försöka komma igång igen, jag älskar ju att skriva av mig. 
 
Först och främst: en liten sammanfattning av det som hänt sedan sist. 
  • Vilda har fyllt 3 år. 
  • Jasmine har börjat i skolan och båda småttingarna började i förskola samtidigt. Först på samma avdelning, där de yngsta barnen går. Men efter ett litet tag fick Vilda byta till mellersta avdelningen där det är lite äldre barn. 
  • Jag har fått fast jobb! Eller ja, tills vidare. Det är mitt första tills vidare-jobb, och jag är så glad! 
  • Vi har köpt hus! Officiellt inflyttningsdatum är 1 mars, men det kan bli före och det kan bli efter. Hela hösten har vi varit på ett flertal visningar här i närheten, de flesta är liknande som det här huset och det här är så fint! Stort och fint, och det är ingenting som vi känner att vi behöver renovera direkt. Otroligt skönt med ett "färdigt" hus. Det är bara en familj som bott i huset innan, sedan det byggdes. Tomten är rätt liten, men det kanske går bra ändå. 
Jag hoppas att ni haft ett fint 2018 och att ni får ett ännu bättre 2019 💝

Här ni några önskemål på inlägg ni vill läsa, så tipsa gärna 😊